Dusan Tadic: Şanssız bir penaltı oldu

Fenerbahçe'de Dusan Tadic, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'e elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille'e elenen Fenerbahçe'de Dusan Tadic açıklamalarda bulundu.

Şanssız bir penaltı olduğunu belirten Dusan Tadic, "Bana göre ilk maça bakınca, son yediğimiz golü yememeliydik. Kendi taraftarlarımız önünde galip gelirsek tur atlayan biz olacaktık; berabere bitseydi ilk maç... Belirleyici anlar vardı. Şanssız bir penaltı oldu" dedi.

Avrupa Ligi hedeflerine değinen Dusan Tadic, "Bu maçın pozitif ve negatif tarafları var. Negatif tarafları düzeltip yola devam edeceğiz. Şampiyonlar Ligi büyük bir prestij olacak. Avrupa Ligi de çok önemli, orada da güçlü takımlar var. En sonuna kadar orada ilerlemek isteyeceğiz" diye konuştu.

Farklı mevkilerde görev almasına dair soruya Dusan Tadic, "Fenerbahçe'nin askerleriyiz. Hocamız ne isterse onu yapmaya çalışırız. Çünkü Fenerbahçe her şeyin üzerinde. Bizim de hocanın isteklerine yanıt vermemiz gerekiyor. Benim hangi pozisyonda oynadığım önemli değil, nerede istiyorsa oynarım. Futbolcular olarak Fenerbahçe için fedakarlık yapmalıyız. Oyuncu da başka pozisyonlarda oynamak için esnek olabilmeli. Biz de hocamızın isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" cevabını verdi.