Dursun Özbek'ten şampiyonluk mesajı! ''Asıl kutlamalar Konya'da olacak''

Galatasaray'da seçimi kazanarak başkanlığa devam eden Dursun Özbek, sarı kırmızılı camiaya şampiyonluk mesajı verdi. Özbek, ''Asıl kutlamalarımız yarın olacak. Yarın şampiyon olacağız'' dedi.

Galatasaray'da yeniden başkan seçilen Dursun Özbek, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Değerli Galatasaraylılar, bugün burada Galatasarayımızın geleceği için iradesini gösteren üyelerimize candan teşekkür ediyorum. Ekibimde yer alan tüm arkadaşlarıma ve çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte her zaman yanımda olan sevgili eşime, kardeşime ve aileme teşekkür ediyorum." dedi.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Özbek, "Değerli Galasaraylılar, yarın çok önemli bir maçımız var. Asıl kutlamalarımız yarın olacak. Yarın şampiyon olacağız. İnşallah yarın 24. şampiyonluğumuz alacağız." ifadelerini kullandı.

"YAŞASIN GALATASARAY"

Dursun Özbek, "Sizlerin desteğiyle Galatasaray hepimizin gurur duyduğu daha iyi günlere gelecek. Galatasaray'ın ihtiyacı olan birlik ve beraberliği akıldan çıkarmayalım. Galatasaray'ı gelecek yüzyıllara taşıyacak en büyük faktör budur. Onun için ne yaparsak yapalım sevgiyle yapalım. Yaşasın Galatasaray" diye konuştu.

Çok güzel bir seçim olduğunu dile getiren Özbek, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: "Çok güzel bir seçim oldu. Bundan sonraki hizmetlerimiz eski hizmetlerimizin daha da üstünde olacak. Söz veriyorum. Biz camiayı mutlu ettik ki böyle bir oy miktarı oldu. İnşallah bu sevgi iklimi devam eder. Böyle devam ederse Galatasaray'ın bileğini kimse bükemez."