Dursun Özbek'ten Mauro Icardi sözleri: ''Transferi mümkün''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Mauro Icardi hakkında net konuştu: “Paris Saint Germain'in onu satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ama o günkü ekonomik koşullar ve karşı tarafın da istemesi sonucunda Galatasaray ile uyum içinde olursa transfer yapılır.”

AKŞAM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisine yöneltilen, "Icardi, takımda kalmak istiyorum, bonservisimi alın dese ne yaparsınız?" sorusuna, "Yahu şimdi biz burada bir sistemden, ekonomiden bahsediyoruz. Hemen araya Icardi'yi sokuşturuyorsun yine" yanıtını verdi. Ancak sonrasında böyle bir ihtimalde izleyecekleri yolu da açıkladı. Özbek, "Mauro Icardi'nin Galatasaray'a şu an senelik maliyeti 750 bin euro. Takıma hızla uyum sağladı. Kulübünün (PSG) satmak isteyeceğini düşünmüyorum" yorumunu yaptı.

"OKAN HOCA KARDEŞİMİZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'ın transferi istemesi yeterli değil. Karşı tarafın da satmak istemesi gerekiyor. O günkü ekonomik koşullar ve karşı tarafın istemesi sonucunda Galatasaray ile uyum içinde olursa transfer yapılır" ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Okan Buruk hakkında yapılan yorumlara da değinen Başkan Özbek, "Okan hoca, Galatasaray'a başarılar getirmiş bir futbolcuydu, şimdi de teknik adam olarak başarı için koşturan bir kardeşimiz. Taraftarlarımız, yapılan yorumları süzmesini iyi bilir" ifadelerini kullandı.

"DÜNYA KUPASI SONRASI"

Özbek, "Biz gerçekçi yorumlarla ilgileniyoruz, diğerleriyle ilgilenmiyoruz. Dünya Kupası'ndan sonra başka bir lig olacak. Galatasaray'ın performansının ikinci yarıda daha yüksek olacağını düşünüyorum. Takımın oyunu giderek güzelleşiyor. Lig sanki 2 parça gibi oldu. Dünya Kupası'na kadar olan bir süreç... Yaklaşık yarısını oynuyoruz. 1.5 aylık ara, uzun bir ara. Sonra ligin ikinci perdesi başlıyor. Sıkıştırılmış bir fikstür. Avrupa'da oynayanların fikstürü daha da sıkışacak" açıklamasında bulundu.