Dursun Özbek'ten flaş karar! Fatih Terim'le görüşecek

Galatasaray'da 11 Haziran'daki seçim öncesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, birlikte hareket etme kararı aldı. Fatih Terim'le de bir görüşme yapılacak.

AKŞAM

Başkan adaylarından Metin Öztürk, Özbek'in listesine girdi ve "Dursun Özbek ile biz Galatasaray'ı küçültmeye değil büyütmeye geliyoruz. Bu listenin içinde Dikran Gülmezgil, İsmail Sarıkaya, Rıza Morova, Bora İsmail Bahçetepe, Dursun Özbek, Erden Timur var. Böyle harika bir ekibi Galatasaray bir daha ne zaman görecek? Herkes 'Listeler yetersiz' demiyor muydu? İşte bombayı patlattık. Daha ne yapalım!" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK GÖREVE HAZIR

Listesinde İkinci Başkan olarak Erden Timur'u görevlendirecek Dursun Özbek, Fatih Terim ile görüşecek. Önümüzdeki hafta içinde deneyimli hocayla buluşacak olan Dursun Özbek, Terim'i kulübeye döndürmeyi hedefliyor.

Özbek, bunu başaramazsa tecrübeli çalıştırıcıyı Sportif A.Ş'de görevlendirmeyi teklif edecek. Terim, görevi kabul etmezse, Okan Buruk'un yeni teknik adam olması bekleniyor. Buruk daha önce göreve hazır olduğunu söylemişti.