Dursun Özbek'e ilk şoku Acun Ilıcalı yaşattı! En büyük transfer hedefi hayal oldu

Galatasaray'da Dursun Özbek'in en büyük transfer hedefini Acun Ilıcalı kapıyor. Hull City, Dursun Özbek'in mutlaka alınmasını istediği golcünün işini bitiriyor. Acun Ilıcalı transfere dair geçtiğimiz günlerde ipucunu vermişti. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, seçimi kazanmasının ardından derhal transfer çalışmalarına başlamıştı. En büyük hedefinin golcü takviyesi olduğu bilinen Dursun Özbek'in gözdesi için Acun Ilıcalı da devreye girdi.

Abdülkadir Ömür ile Marcao takım arkadaşı oluyor! Transferde rakam belli oldu

DURSUN ÖZBEK'İN İLK HEDEFİNİ ACUN ILICALI KAPIYOR

Diagne ve Gomis ile yollarını ayırma planları yapan Galatasaray'da Dursun Özbek'in forvete ilk adayı Vedat Muriqi idi. Oyuncuyla bir süredir temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılara kötü haber Acun Ilıcalı'dan geldi.

İMA ETMİŞTİ

Dursun Özbek'in bir numaralı hedefi olan Kosovalı forvet için Hull City de devreye girdi. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2 forvet alacaklarının ve bunlardan birinin üst seviye olacağını belirtmişti.

BU KEZ CİDDİ HAMLEYLE GELİYORLAR

Daily Mail'in haberine göre ara transfer döneminde de Hull City'nin gündemine gelen Muriqi için bu kez ciddi bir hamle yapılacak. Lazio'nun planları arasında yer almayan tecrübeli isim de İngiltere'de forma giymeye sıcak bakıyor.

Ve Uğurcan Çakır için aylardır beklenen teklif geldi! Transfer hayali gerçek oluyor...

16 MAÇTA 8 GOLE KATKI VERMİŞTİ

6 aylığına kiralandığı Mallorca'da iyi bir dönem geçiren Vedat Muriqi ligde 16 maça çıkıp 5 gol, 3 asistlik istatistik yakalamıştı.