Dursun Özbek, transfer sihirbazı Haldun Üstünel'e Florya'nın anahtarlarını teslim edecek

2018 Mayıs’ındaki seçimde aday olacak Özbek, yeni çalışma arkadaşlarını şimdiden belirledi. Transfer Sihirbazı’na Florya’nın anahtarı teslim edilecek.

1

G.SARAY’DA Başkan Dursun Özbek, mayısta yapılacak Seçimli Genel Kurul öncesi kolları sıvadı. Başkan, yeni yönetimini oluşturmaya başladı. Gamaspor’un haberine göre Özbek, önceki yıllarda G.Saray’a büyük katkıları olan ve Kewell, Lincoln, Milan Baros gibi simleri getirerek “Transfer Sihirbazı” lakabını alan Haldun Üstünel’i kadrosuna katacak. 

ÖZGÖRKEY SÜRPRİZİ

Başkan Özbek, Florya’nın anahtarını Üstünel’e bırakmayı planlıyor. Basketbolda Galatasaray Odeabank’ın gidişatından memnun olmayan Başkan Dursun Özbek, bu konu hakkında da yol haritasını belirledi. Başkan, daha önce Aysal döneminde de bu görevi üstlenen Hakan Üstünberk’e basketbolun anahtarını verecek. Özbek, daha önce başkanlığa aday olacağı konuşulan Cemal Özgörkey’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bir sürpriz yaşanmaması durumunda, Özbek yönetiminin Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey olacak.

BAŞARI GEREKİYOR

Bugünden seçim planları yapılırken, takımın göstereceği performans, Başkanlık seçimlerinde belirleyici olacak. G.Saray, şampiyonluğa ulaşırsa Dursun Özbek rahat şekilde seçime girecek. Ancak aksi durumda işler zorlaşabilir. Son haftalarda düşüşte olan G.Saray’da Başkan, durumu tersine çevirmek için önemli kararlara imza atabilir. Bu yolda gerekirse Tudor’la da yollar ayrılabilir.