Dursun Özbek taraftarına seslendi: ''Endişe etmesinler''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı taraftarlara seslenerek takviyeler konusunda paniğe gerek olmadığını söyledi.

AKŞAM

Sarı-kırmızılı ekipte transfer operasyonu devam ederken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Küçükçekmece'deki tesislerde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbek, "Yeni transferlerimizin bir kısmını yaptık; bir kısmı için de çok yoğun çalışıyoruz. Taraftarlarımız hiç endişe etmesinler. Bu son derece profesyonel bir operasyon. Çalışmalar titizlikle devam ediyor. En iyi isimleri getirmeye çalışıyoruz. Yakında tamamlanacaktır. Yarışmacı en iyi takımı kuracağız. Amatör sporlarda da olduğu gibi..." şeklinde konuştu.

Bu arada Dursun Özbek'in yoğun telefon trafiği dün de devam etti. Başkan'a birçok arama gelirken kendisi de birçok farklı yerle görüşmelerde bulundu. Erden Timur ve Cenk Ergün'le transferdeki son adımlar planlanıyor.

5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig öncesinde Galatasaray'ın bütün transferlerini tamamlaması bekleniyor. Bu sezon Avrupa kupalarında boy göstermeyecek olan Sarı-Kırmızılılar'da transfer süreci de biraz uzadı. İlk hedef hazırlık kampında tam kadro olmaktı.