Marcao'nun gerçek bonservisi şok etti! Dursun Özbek sonrası ilk istifa iddiası

Dursun Özbek'in futbol direktörü görevine getirdiği Cenk Ergün'ün istifa kararı aldığı iddia edildi. Marcao transferinde yaşananlar sonrası iplerin gerildiği, Dursun Özbek'in ise söz konusu ayrılığa karşı çıktığı belirtildi. Konuyla ilgili Galatasaray'dan da açıklama geldi. İşte Marcao'nun bonservisiyle ilgili çarpıcı detayların da olduğu o haber...

Dursun Özbek yönetiminin en kritik parçalarından biri olan Cenk Ergün'ün Galatasaray'la bağlarını koparma kararı aldığı iddia edildi. Dursun Özbek'in futbol direktörlüğü görevini verdiği Ergün'ün Marcao transferinde yaşananlar sonrası görevi bırakmak istediği öne sürüldü.

MARCAO TRANSFERİ SONRASI DURSUN ÖZBEK'E İSTİFASINI SUNACAK İDDİASI

Özellikle Marcao transferindeki süreçten oldukça rahatsız olan Cenk Ergün'ün, Dursun Özbek'e istifasını sunmaya hazırlandığı belirtildi. Transferlerde Erden Timur'un etkin bir rol oynaması, Ergün'ün ise geri planda kalması deneyimli spor adamını oldukça rahatsız ettiği kaydedildi.

MARCAO'NUN BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO İMİŞ

Bonuslar dahil 15 milyon euroya Sevilla'ya transfer olduğu açıklanan Marcao'nun bonservis bedelinin 10 milyon euro olduğu belirtildi. Hatırlanacağı üzere rakamın 12+3 milyon euro olduğu belirtiliyordu. Kulüp içinden alınan bilgilere göre bu rakamı oldukça düşük bulan Cenk Ergün'ün anlaşma sonrası istifa kararı aldığı iddia edildi.

Kylian Mbappe ve Lionel Messi birbirine girdi! "Gönderin gitsin!" PSG'de olay

DURSUN ÖZBEK AYRILIĞIA KARŞI

Marcao transferinde yaşananlar Cenk Ergün adına bardağı taşırırken, Dursun Özbek ise tecrübeli yöneticinin ayrılmasını istemiyor. Dursun Özbek hem Erden Timur hem de Cenk Ergün'le yola devam etmekte kararlı.

GALATASARAY'DAN YALANLAMA GELDİ

Öte yandan Galatasaray söz konusu haberi yalanladı. Konuyla ilgili Sarı-Kırmızılılardan yapılan açıklamada "Futbol Direktörümüz Cenk Ergün ile ilgili çıkan haberler asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.