Dünyanın en büyük kulübü Arda Güler'i istiyor! Değerini yüzde 193 artırmıştı

Arda Güler müthiş performansıyla büyülemeye devam ederken oyuncu için Bayern Münih'in devrede olduğu iddia edildi. UEFA Kulüpler sıralamasının zirvesinde yer alan Bayern Münih'in Arda Güler için resmi temaslara başlayacağı öne sürüldü. Arda Güler geçtiğimiz gün güncellenen rakamlara göre piyasa değerini yüzde 193 artırmıştı.

Fenerbahçe'de ligin tozunu attıran Arda Güler'in talipleri sıraya girdi. Sabah'ın haberine göre son olarak dün oynanan Kayserispor maçında da fileleri havalandıran Arda Güler için Bayern Münih devreye girdi.

ARDA GÜLER BAYERN MÜNİH'İ PEŞİNE TAKTI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan Arda Güler'e Bayern Münih, Arsenal ve Chelsea'nin talip olduğu iddia edildi. Bayern Münih'in transferde ısrarcı olduğu kaydedilirken, Alman devinin Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapsını çalacağı belirtildi.

İLK 10 FUTBOLCU İÇİNDE YER ALDI

Geçtiğimiz gün yapılan güncelleme ile piyasa değerini yüzde 193 artıran Arda Güler, U17 kategorisinin en değerli ilk 10 futbolcusu arasında yer almıştı.

ARDA GÜLER'İN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde toplam 10 maça çıkan Arda Güler 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 17 yaşındaki yıldız adayının kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.