Dünya yıldızı resti çekti! ''1 milyar verseler Suudi Arabistan'a gitmem''

Suudi Arabistan'dan gelen tekliflere futbolcuların tepkisi günden güne artıyor. Suudi Arabistan'a kesinlikle gitmeyeceğini açıklayan oyuncular kervanına, son olarak Napoli'nin yıldızı Khvicha Kvaratskhelia da katıldı. İşte Khvicha Kvaratskhelia'nın Suudi Arabistan kararı...

Avrupa futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en önemli futbolculardan olan Khvicha Kvaratskhelia'nın adı birçok dev kulüple anılıyor. 22 yaşındaki Gürcü futbolcunun menajeri, Gürcistan basınına önemli açıklamalar yaptı.

"1 MİLYAR EURO VERSELER SUUDİ ARABİSTAN'A GİTMEM"

Gürcistan'daki 1TV Sport kanalına konuşan oyuncunun temsilcisi Mamuka Jugeli, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Jugeli, Kvaratskhelia'nın kesinlikle Suudi Arabistan'a transfer olmak istemediğini söyledi. Yaptığı açıklamada, oyuncusunun 1 milyar euro teklif etseler de oraya gitmeyeceğini söyledi. Açıklamanın devamında ise, "Muhtemelen Real Madrid, Bayern Münih, Barcelona veya Manchester City için oynamayı kabul eder" dedi.

Güncel piyasa değeri 80 milyon euro olan Khvicha Kvaratskhelia, yakın zamanda rekor bir bedelle transfer olacak gibi duruyor.

www.aksam.com.tr