''Dünya Trabzonspor'u konuşuyor

Okay Yokuşlu, kutlamaların İspanya'ya yansımasını anlattı: “Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını bizim soyunma odasında bile soruyorlar. Bütün dünya kutlamaları konuşuyor şu an.”

AKŞAM

Trabzonspor forması giyerken İspanya'ya transfer olan Okay Yokuşlu, Bordo-Mavili takımın kutlama görüntülerinin yansımalarını anlattı: "Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını bizim soyunma odasında bile soruyorlar. Bütün dünya kutlamaları konuşuyor şu an. Meşhur kutlama görüntüsü var, telefon ışıklarıyla yapılan. Bütün sosyal medyada yer buldu. Bu kutlamayı yapmak çok uzun süredir beklenen bir şey. Trabzon halkını tanıdığım, insanlarını bildiğim için... Hocası, takımı, taraftarı ve yönetimiyle çok güzel bir iş başardılar. Bu sene sonuna kadar da hak ettiklerini düşünüyorum. Belki de devamı gelecek. Çünkü çok güzel bir hava yakaladılar. Çok mutluluk vericiydi. Çünkü ben içlerinden biri olarak, orada oynamış biri olarak, onlar için ne ifade ettiğini az çok anlayabiliyorum."

Engin Verel'den Ali Koç'a kaptan tavsiyesi: Kendine çeki-düzen ver Ali Bey!

"TÜRKİYE'Yİ TANIYORLAR"

İspanya'da Türk futboluna olan bakışa da değinen Okay Yokuşlu, "Bildikleri takımlar var. Kimisi daha ilgili oluyor, kimisi daha yüzeysel bilgiye sahip. Ancak genel olarak tanıyorlar. En çok kafalarına kazınan şey taraftarlarımız. Genelde ambiyanstan ve ateşli taraftarlarımızdan bahsediyorlar." diyerek sözlerini tamamladı.

Fernando Muslera'dan Galatasaray'a sürpriz transfer

"İLK HEDEF 2024"

Okay, önlerindeki ilk hedefi ,n 2024 Avrupa Şampiyonası olduğunu belirterek, "Bunu yapabileceğimizi gösterdik. Bunu yapacak güce sahip bir takımımız var. O havayı yakaladığımızda neden olmasın? Elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Nicolas de la Cruz kapışması! Fenerbahçe'nin rakibi River Plate