Dünya Kupası'nın ekran yüzü David Beckham oldu!

2022 Dünya Kupası öncesinde Katar Turizm, İngiliz yıldız David Beckham'la bir tanıtım kampanyası başlattı. Beckham, 48 saat boyunca Doha'da deneyimlediklerini anlattı.

AKŞAM

Katar'da düzenecek olan 2022 Dünya Kupası öncesinde, Katar Turizm, ülkenin tanıtımı için David Beckham'ı ekran yüzü yaptı. İngiliz futbol adamı, Katar'ın tüm ziyaretçiler için uzun yolculuklar sırasında nasıl harika bir mola (stopver) noktası olabileceğini, 48 saat boyunca ülke çapında deneyimlediği aksiyon dolu maceralarıyla aktarıyor.

Beckham, tüm misafirleri, baharat pazarından, yerel sokak sanatlarına, taco pişirmekten, Doha'da motosikletle gezmeye kadar sürprizle dolu bu ülkeyi keşfetmeye davet ediyor.

Katar Turizm ve Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker, "David Beckham'ı yerel kültürü derinlemesine deneyimlediği ve halkın sıcak misafirperverliğini ilk elden tecrübe ettiği Katar'da ağırlamak bir zevkti" dedi. Beckham ise; "Katar, sadece 48 saat içinde yaşayabileceğiniz çok çeşitli ve harika deneyimlerle beni şaşırttı" diye konuştu.