Dün bir bugün iki! Resmen açıkladı: Paris Saint-Germain'de mutlu değilim

Paris Saint-Germain'in yaz transfer döneminde Liverpool'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Georginio Wijnaldum, fazla forma şansı bulamadığı için Fransız devinde mutlu olmadığını açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen Georginio Wijnaldum, verdiği röportajda forma şansı bulamamasından yakınarak Fransız ekibinde mutlu olmadığını açıkladı.

Ülkesinin basınına konuşan Hollandalı futbolcu, "Çok da mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim. Çünkü istediğim bir durumda değilim. Ama futbol bu ve benim de bundan öğrenmem lazım." şeklinde konuştu.

"ESKİDEN HER ŞEY HARİKAYDI"

Düzenli oynayamamanın her oyuncu için problem olduğunun altını çizen orta saha oyuncusu, "İşler istediğim gibi ilerlemiyor. Son yıllarda sürekli oynuyordum ve iyi durumdaydım, her şey harikaydı. Şimdi durum farklı, buna alışmalıyım. Kariyerimdeki yeni dönem konusunda çok heyecanlıydım ancak şimdilik böyle ilerlemesi zorlayıcı. Bu futbol, kabul etmek zorundayız. Ben bir savaşçıyım, pozitif kalacağım ve işleri rayına oturtacağım." ifadelerini kullandı.

ÖNÜNDE ÜÇ İSİM VAR

Orta sahada genel olarak Idrissa Gueye, Ander Herrera ve Marco Verratti gibi oyuncuların arkasında kalan Wijnaldum bu sezon toplamda 11 maçta ortalama 45 dakika süre alabildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maçta da yedek kalan oyuncu, ligde de özellikle son haftalarda maçın sonlarına doğru oyuna dahil olabildi.

Son 5 maçta sadece 1 kez ilk 11'de başlayan ve bu sezon 11 maçta süre alan Wijnaldum, 502 dakikada gol ya da asist katkısı yapamadı.