Duayenler bombaladı

Fatih Terim “Para olup aklınız yoksa işe yaramaz. Para ve aklı doğru kullanmak lazım” diye konuştu; Şenol Güneş, “Zengin de olsanız işe yaramaz. Kötü kullanılan para işe yaramaz” sözleriyle destekledi.

AKŞAM SPOR

Türk futbolunun yaşayan efsaneleri Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli, İzmir Spor Zirvesi'nde bir araya geldi. Ülke futbolunun geleceğine yönelik fikir beyan eden Terim, "Para olup aklınız yoksa bir işe yaramaz. Aklınız var da paranız yoksa o da bir işe yaramıyor. İkisini de çok doğru kullanmak gerekir. Yoksa dünyanın en büyük zenginleri, en büyük takımları alıp başarılı olurlar. İkisi bir arada çok güzel bir şey" diye konuştu. Güneş de "Hocanın da dediği gibi 'Aklınız olmazsa paranız bir işe yaramaz'. Zengin de olsanız işe yaramaz. Kötü kullandığınız para hiçbir işe yaramaz. PSG'nin parası çokken Monaco ve Lille şampiyon oldu. Para bir araçtır. Tek başına başarı getirmez" ifadeleriyle Terim'i destekledi.

YOĞUN FİKSTÜR GÖNDERMESİ

Fatih Terim, geçen günlerde Okan Buruk'un da şikayetçi olduğu 'yoğun fikstür' gündemi hakkında, "Trafik sıkışmış, gün yokmuş. Türkiye'de 35 maç oynayalım bitsin o zaman. Başarılı olmak istiyorsan 60'tan fazla maç oynayacaksın. 30 oyuncuya maaş ödüyorsanız olacak. 2000'de 60 ila 70 maç arası oynayıp şampiyon olduk" ifadelerini kullandı.