Dries Mertens ve eşi Türkiye'yi çok sevdi: ''Belki adını Mehmet koyarız''

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, “Napoli'de 9 sene yaşadıktan sonra oğlumuzun ismini Ciro koyduk” dedi. Eşi ise, “Belki 2 yıl burada kaldıktan sonra Mehmet ismini verebiliriz” açıklamasında bulundu.

AKŞAM

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Mertens ve eşi Katrin, Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Mertens, "Türkiye'yi ve İstanbul'u çok sevdik. Ciro, Napoli'de aslında Napolilere verilen bir lakapmış, benim de lakabım Ciro'ydu. Orada 9 sene yaşadıktan sonra oradan bir hatıra olsun istedik ve bunun için de oğlumuzun ismini Ciro koyduk" dedi. Eşi Katrin Kerkhofs ise "Belki 2 yıl burada yaşadıktan sonra da Mehmet ismini verebiliriz. Dries mükemmel bir baba. Sürekli oğluyla ilgileniyor" açıklamasında bulundu.

Kerkhofs, "Yeni restoranlar keşfetmeyi seviyoruz. Ancak daha küçük yerlere; örneğin menemen, tavuk, yumurta ve kebap yenilen yerlere gidiyoruz. Nişantaşı'nda oturduğumuz için buradaki kafeleri seviyoruz. İç saha maçlarına oğlumla geliyorum. Fakat çok ses oluyor ve bu yüzden Ciro'ya kulaklık taktık. Napoli'deyken ortam güzeldi ama bu kadar güzelini görmemiştim" dedi. Mertens ise, "Okan hoca her şeyi biliyor. Bizim tam olarak neye ihtiyacımız olduğunu dile getirebiliyor. Buraya bir şeyler kazanmaya geldim ve kazanacağım" yorumunu yaptı.