Dorukhan'ı Avcı bitirdi

Trabzonspor, Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz'le anlaştı. Fenerbahçe'den istediği yanıtı alamayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu Abdullah Avcı ikna etti. Dorukhan Toköz 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

AKŞAM

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Hamsik, Koita, Gervinho, Perez ve İsmail Köybaşı'na imza attıran Bordo-Mavililer, Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz transferinde de mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe'den istediği haberi alamayan ve İspanya'da bazı takımlarla görüşen 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ikna etti. Dün sağlık kontrolünden geçen Dorukhan Toköz, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Dorukhan Trabzonspor'dan yıllk 9 milyon TL ücret ve 7 milyon TL de her sezon için geçerli olacak şekilde imza parası alacak. 2021- 22 sezonundan itibaren ise yıllık ücretine Tüfe/Üfe oranının iki katı zam yapılacak. Dorukhan'ın opsiyonu kullanılır ise 2024-25 sezonunda yıllık ücreti 10 milyon TL olacak, 10 milyon TL de imza parası verilecek.

Tecrübeli futbolcu, dün akşam saatlerinde formayı giydi. Abdullah Avcı, Beşiktaş'ta görev aldığı dönemde Dorukhan Toköz ile çalışma şansı bulmuştu.

ÖZEL! 4 büyükler Avrupa'da yokları oynuyor: 129 maçta 42 galibiyet