Domenec Torrent'ten Fatih Terim'e sert sözler: İmparator'un prenslerine kapıyı gösterdi

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in başkan Burak Elmas ile başkan danışmanı Luis Campos'a sunduğu raporun detayları ortaya çıktı. Gustavo Assunçao ve Aytaç Kara için ''Bu oyuncular nasıl alınmış, inanılır gibi değil.'' diyen Torrent, Fatih Terim'in tercihlerine tepki gösterirken; Sacha Boey, Alpaslan Öztürk ve Olimpiu Morutan için de kapıları kapattı. Özellikle Boey ve Morutan Fatih Terim'in çok güvendiği iki futbolcu olarak göze çarpıyordu.

Galatasaray'da Domenec Torrent'in Fatih Terim döneminde yapılan transferlere ilişkin şaşkınlığı verdiği raporda ortaya çıktı. Özellikle Gustavo Assunçao, Aytaç Kara, Sacha Boey, Alpaslan Öztürk ve Olimpiu Morutan'a kafayı takan Torrent'in sarı-kırmızılıların efsane teknik direktörü Fatih Terim'e göndermede bulunduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün yayıncı kuruluşa röportaj veren ve "Bu takımı ben kurmadım. Bu takımı bulunduğu durumdan kurtarmak için geldim." diyerek kötü gidişattan Fatih Terim dönemini sorumlu tutan Galatasaray'ın hocası Domenec Torrent'in başkan Burak Elmas ile danışmanı Luis Campos'a zehir zemberek rapor sunduğu ortaya çıktı.

Geleceğin yıldız adayıydı, son haliyle Galatasaraylıları şoke etti!

VICTOR NELSSON VE BARIŞ ALPER YILMAZ HARİÇ

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Torrent'in, Nelsson ve geleceğe yatırım olarak düşünülen Barış Alper dışında transfer edilen isimlerin hiçbirisinin Galatasaray'a katkı sağlayamayacağını söylediği öğrenildi.

Halil Dervişoğlu'nda ipler kopuyor! Galatasaray'a olay gönderme

SACHA BOEY, ALPASLAN ÖZTÜRK VE OLIMPIU MORUTAN'I DÜŞÜNMÜYOR

Geldiğinden beri fazla şans tanımadığı Boey, Alpaslan ve Morutan'ı ligin geri kalanında da kullanmayı düşünmediğini belirten Torrent'in özellikle Gustavo ve Aytaç'la ilgili sözleri ise dikkatleri çekti.

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a tarihi kıyak! Siyah-beyazlıların imdadına yetişti

"NASIL ALINMIŞLAR, İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Bu isimlerin Galatasaray'a yakışacak kalitede olmadığını belirten Torrent, "Bu oyuncular nasıl alınmış, inanılır gibi değil." diyerek Fatih Terim'in tercihlerine göndermede bulundu.

Daha önce Luis Campos da İstanbul'a geldiği ilk dönemde yazdığı raporda, "Scout ekibini acilen değiştirin." demişti.

Shakhtar Donetsk'i yıkan haber! Antrenör hayatını kaybetti