Domenec Torrent'in başarısızlığı dünya gündeminde: ''Galatasaray'a utanç yaşatıyor''

Domenec Torrent ve Galatasaray'daki kötü gidiş yabancı basının da gündeminde. Brezilya basını, Torrent'i çok sert sözlerle eleştirdi ve ''Galatasaray'a tarihi utanç yaşatıyor'' diye de ekledi. Domenec Torrent'in bu eleştirilere ne yanıt vereceği merak konusu.

AKŞAM

Brezilya basını, Torrent'i yerden yere vurdu. İspanyol teknik adamın, Galatasaray'a tarihi bir utanç yaşattığı ve koltuğunun sallandığı vurgulandı.

Brezilya basını, bir dönem Flamengo takımını çalıştıran Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in Türkiye'deki performansını masaya yatırdı.

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Torrent'i yerden yere vuran haberde; İspanyol teknik adamın, Galatasaray'a tarihi bir utanç yaşattığı ve koltuğunun sallandığı vurgulandı.

Torrent'in hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Tuzla'ya 6-2 yenildiği de hatırlatıldı. Bilindiği gibi İspanyol çalıştırıcının sözleşmesinde tazminat bulunmuyor. Ancak Torrent'in ayrılması durumunda G.Saray, kendisine 1.5 yıllık maaş ödemesi yapacak. Bu rakam ise 2 milyon 750 bin euro