Domenec Torrent'e isyan! Galatasaraylı futbolculardan flaş hareket

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in antrenman sisteminden memnun olmayan futbolcular, rahatsızlıklarını dile getirmeye başladı. Aldığı kötü sonuçlar sonrası kredisi azalan Torrent'in Galatasaray'daki görevine son verileceği iddiaları da otoritesini sarstı.

Galatasaray'a ilk olarak Fatih Terim'in yardımcısı olarak geleceği söylenen, Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından ise teknik direktör olarak göreve başlayan Domenec Torrent'in takımın üzerindeki otoritesinin zayıf olduğu ve futbolcular arasında disiplini sağlamakta zorlandığı öne sürülüyor.

TORRENT İÇİN ZAMAN ALEYHİNE İŞLİYOR

Takvim'de yer alan haberde, Torrent'in antrenman sisteminden memnun olmadığı iddia edilen Galatasaraylı futbolcuların, kendi aralarında yaptıkları görüşmelerde İspanyol çalıştırıcı ile ilgili rahatsızlıklarını dile getirdiği belirtiliyor. Ayrıca alınan kötü sonuçlar sonrası takımdaki geleceği tartışılan Torrent'in görevine son verilebileceği iddiaları da İspanyol hocanın Florya'daki otoritesini zayıflatıyor. Yönetimin de ayrılık haberleri ile ilgili bir açıklama yapmamasının Torrent'in takımın üzerinde hakimiyet kurmasını engellediği düşünülüyor.

Burak Elmas'tan Ali Koçvari karar! Galatasaraylı taraftarlar çılgına döndü! Ersun Yanal detayı...