Domagoj Vida'nın yeni adresi şaşırttı! Ön görüşme yapıldı, imzalar yakın

Domagoj Vida'nın yeni adresiyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'a veda eden Hırvat stoperin ezeli rakibe gideceği öne sürüldü. Domagoj Vida için Galatasaray'ın ön görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Aldığı maaş ve performansıyla manşetlerden düşmeyen Domagoj Vida'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'la kontratının bitmesinin ardından Siyah-Beyazlılara veda eden Domagoj Vida'nın adı ezeli rakiple anılıyor.

DOMAGOJ VİDA İÇİN GALATASARAY İDDİASI

Marcao ve Victor Nelsson için hatırı sayılır teklifler alan Galatasaray'ın olası ayrılık durumunda rotasını Domagoj Vida'ya kıracağı iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, Domagoj Vida'nın menajeriyle ön görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli savunmacı da Sarı-Kırmızılılarda forma giymeye sıcak bakıyor.

Osijek, Leverkusen, Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev ve Beşiktaş formaları giyen Domagoj Vida, kariyeri boyunca 491 maça çıktı, 43 gol atıp, 18 de asist yaptı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 31 maça çıkan tecrübeli savunmacı 1 gol attı. Hırvatistan Milli Takımı'nda da 96 kez oynayan Vida, 4 gol ve 1 asist kaydetti.