Domagoj Vida'nın yanına bir Beşiktaşlı daha! Taraftarlar ‘sat, sat, sat' dedi

Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida'yı kadrosuna katan AEK, Siyah-Beyazlılardan bir stoper daha kapıyor! Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan oyuncu, Domagoj Vida'nın yanına gidiyor. İşte flaş transferin detayları…

Domagoj Vida yeni sezon öncesi Beşiktaş'a veda edip AEK ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yunan ekibi, Domagoj Vida sonrası Beşiktaş'tan bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor.

DOMAGOJ VİDA SONRASI AEK'YA BİR BEŞİKTAŞLI DAHA

Stoper tandemini Beşiktaş'tan kurmaya hazırlanan AEK, Domagoj Vida'nın ardından şimdi de Francisco Montero için devreye girdi. Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan ve son oynanan Alanyaspor maçındaki performansıyla sınıfta kalan Montero da Yunan ekibine gitmeye sıcak bakıyor.

TRANSFERDE ZORLUK ÇIKARILMAYACAK

Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği İspanyol stoperin Siyah-Beyazlılarla 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Siyah-Beyazlı taraftarların da illallah ettiği oyuncunun transferinde zorluk çıkarılmayacağı belirtiliyor.

750 BİN EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Beşiktaş 23 yaşındaki savunmacının 2021-22 sezonu başında 750 bin euro karşılığında tapusunu almıştı. Valerien Ismael'in gözüne giremeyen oyuncu, Siyah-Beyazlı forma altında toplam 43 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik katkı verdi.

Ali Akman'dan sonra... Galatasaray'a bir darbe de ezeli rakipten! Flaş transfer...