Domagoj Vida gidiyor, 9 milyon euroluk stoper bedavaya geliyor

Domagoj Vida ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, defans arayışlarına başladı. Önceliğini bonservisi elinde olan isimlere veren Siyah-Beyazlılar, aradığı stoperi İngiltere Premier Lig'de buldu. Beşiktaş, Domagoj Vida'nın yerine piyasa değeri 9 milyon euro olan Romain Saiss'ı düşünüyor. İşte detaylar…

Fotomaç

Beşiktaş'ta 4,5 yıllık Domagoj Vida dönemi sona eriyor. Sözleşmesi gelecek ay sonunda bitecek olan Domagoj Vida ile yüksek maliyeti sebebiyle yeni sözleşme yapılmama kararı alındı. Siyah-Beyazlılar, Hırvat stoperin yerini Romain Saiss ile doldurmayı hedefliyor.

DOMAGOJ VİDA'NIN ALTERNATİFİ BULUNDU

Domagoj Vida'yı gözden çıkaran Beşiktaş, önceliği bonservissiz oyunculara verirken aradığı ismi Wolverhampton'da buldu. İngiltere Premier Lig ekibiyle sözleşmesi bitecek olan Romain Saiss, Beşiktaş'ın gündemine girdi.

1,5 MİLYON EURO + BONUS TEKLİFİ

Wolverhampton ile sözleşmesi bitecek olan Romain Saiss ile görüşen Beşiktaş, oyuncuya yıllık 1,5 milyon euro + bonusları içeren bir teklif sundu. Suudi Arabistan'dan da teklifler alan 32 yaşındaki stoperin vereceği karar bekleniyor.

ROMAİN SAİSS'IN WOLVERHAMPTON KARNESİ

Bu sezon Wolverhampton formasıyla 32 maça çıkan Romain Saiss, takımına 3 gollük katkı verdi. Tecrübeli savunmacının güncel piyasa değeri 9 milyon euro.