Dinamikler değişecek

“G.Saray maçını hep birlikte kaybettik. Profesyoneller suçludur, yani ben ve oyuncularım eleştirilmelidir… Basit bir rotasyon yapmayacağım. Harika bir taktik idman gerçekleştirdik. Dinamikleri değiştirmeye çalışacağım.”

AKŞAM SPOR

Kadıköy'deki G.Saray mağlubiyetinden sonra basın toplantısına katılmayan Jose Mourinho, dün Gilloise maçı öncesi statta düzenlenen toplantıda konuştu. Dinamikleri değiştireceğini söyleyen Portekizli hoca, birbirinden çarpıcı mesajlar verdi: "24 yıllık kariyerimde hiçbir zaman bir basın toplantısından kaçmadım. Ligde oynamış olduğumuz ilk maçtan itibaren söyledim. Bir basın toplantısı yapmak için 75 dakika beklemenin anlamı yok. Toplantıya katılsaydım eve gitmemiz gece 3'ü bulurdu!

KAÇMADIM, SAYGISIZLIK GÖRDÜM

Siz, size saygısızlık yapıldığını düşünüyorsunuz ama burada asıl saygısızlık yapılan taraf benim. Karşılaşma kaybettiğiniz zaman acı çekersiniz, önemli bir maç kaybettiğinizde ise acınız iki kat olur, eğer bu derbiyse üçe katlanır. Büyük bir galibiyet beni aya çıkarmaz ama büyük bir mağlubiyet de beni cehenneme götürmez. Acı çektik canımız çok yandı ama oyuncularım motive durumda. Bu maçta yapacağım şey basit bir rotasyon olmayacak. Bazı dinamikleri de değiştirmeye çalışacağım.

EVET, İRFAN CAN SAHADA OLACAK!

Biz birlik olarak derbiyi kaybettik. Herkesin payı olabilir ama profesyoneller eleştirilmeli. Sonuçta yöneticiler sahada oynamıyor. Maçı kazanabilmek için en iyi durumdaki oyuncularla oynayacağım. Taktik anlamında farklı şeyler denedik, dün harika bir taktik idman geçirdik. İrfan Can Kahveci tek değil, son maçta kulübede olup, bugün sahada olacak 2-3 oyuncu daha var. Evet İrfan Can 18 gol, 10 asistle oynadı. Katılıyorum, zaten bu yüzden St. Gilloise karşısında kendisi oynayacak."