Dimitris Pelkas, Mert Hakan Yandaş derken flaş ayrılık! Arkadaşlarıyla vedalaştı

Dimitris Pelkas ve Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'den ayrılacağına dair haberler manşetleri süslerken sözleşmesi biten Jose Sosa, Sarı-Lacivertlilere veda etti. Arjantinli yıldız, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. İtalyanların kıskacındaki Dimitris Pelkas ve Rus ekiplerin radarındaki Mert Hakan Yandaş'ın akıbeti ise belirsizliğini koruyor. İşte detaylar…

Fanatik

Dimitris Pelkas'ın İtalya'dan, Mert Hakan Yandaş'ın Rusya'dan taliplerinin olduğu şu günlerde Fenerbahçe'de ilk ciddi ayrılık yaşandı: Jose Sosa. Arjantinli futbolcunun kariyeri Yeni Malatyaspor maçıyla son buldu. Jose Sosa maç sonrasında takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Ali Koç'a niyet, Nuri Şahin'e kısmet! Antalyaspor transferde pusuya yattı

DİMİTRİS PELKAS, MERT HAKAN YANDAŞ'TAN ÖNCE JOSE SOSA GİTTİ

Yeni sezonda birçok ayrılık yaşanması beklenen Fenerbahçe, bazı futbolcuları için de hatırı sayılır teklifler alıyor. Bu isimlerden bazıları da Dimitris Pelkas ve Mert Hakan Yandaş.

Bologna'nın gündeminde olan Pelkas için Fenerbahçe resmi teklif bekliyor. Sarı-Lacivertliler, Mert Hakan Yandaş için ise resmi teklif almış durumda. Teklifi yetersiz bulan Fenerbahçe'nin CSKA Moskova ile kıran kırana pazarlığa girişeceği belirtiliyor.

Her yol Aaron Boupendza'ya çıkıyor! Alexander Sörloth ve Artem Dzyuba derken...

JOSE SOSA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Öte yandan Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan ve sözleşmesi sona eren Jose Sosa ile yollar ayrıldı. Özellikle bu sezon büyük bir düşüş yaşayan Sosa, Kadıköy'deki son maç olan Fatih Karagümrük mücadelesinde oyuna girerken ve top ayağına geldiğinde kendi taraftarı tarafından yuhalanmıştı.

İrfan Can Eğribayat bombası! Yeni adresi herkesi şaşırttı