Dimitris Pelkas keşke bu haberi görmeseydi! Fenerbahçe'den Galatasaray'a unutulmaz çalım...

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas'ı yıkacak haber. Sarı lacivertli kulüp geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor'da kiralık geçiren Matias Vargas'ı kadroya katmak isterken, Yunan yıldız Dimitris Pelkas'a da kapıyı gösterdi. Öte yandan Fener, Vargas'ı Cimbom'un elinden kapacak.

Takvim

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas'a yol göründü... Sarı lacivertli kulüp, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da gösterdiği performansla parmak ısırtan Matias Vargas'ı gündemine aldı. Bonservisi La Liga ekibi Espanyol'da olan Arjantinli yıldız için devreye giren Fenerbahçe, Galatasaray'ın da istediği Vargas'ı büyük bir transfer çalımıyla kadrosuna katmak istiyor.

DİMİTRİS PELKAS'IN BİLETİ KESİLDİ

Sözleşmesinin son senesine giren Dimitris Pelkas için de bu transferin gerçekleşmesi biletinin kesildiği anlamına geliyor. Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Yunan yıldız için gelecek teklifler değerlendirilecek ve makul bir teklif karşısında oyuncuyla yollar ayrılacak.

VARGAS'IN PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Piyasa değeri 6 milyon euro civarında olan Vargas ile Başakşehir ve Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilmişti. Ancak gelen son bilgilere göre Fenerbahçe, Arjantinli oyuncu için daha çok mesai üreten kulüp durumunda.

Adana Demirspor'daki performansıyla dikkat çeken Vargas'ın Fenerbahçe macerasına atılmaya istekli olduğu öğrenildi.