Dimitris Pelkas hayatının imzasını atıyor

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas, İstanbul'da dünya evine giriyor. Tecrübeli isim, tören için Fener Rum Patrikhanesi'ni seçerken, kutlama programı Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek. Fenerbahçeli Pelkas, Eski Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Dimitris Mardas'ın kızı Kiveli Marda ile birlikte.

Milliyet

Fenerbahçeli Dimitris Pelkas, dünya evine girmek için İstanbul'u seçti. Fener Rum Patrikhanesi'ndeki tören, Esma Sultan Yalısı'ndaki kutlamalı programla düğün, haziranda gerçekleştirilecek.

Yunan basınındaki haberlere göre, sarı-lacivertli futbolcu, kız arkadaşı Kiveli Marda ile haziran ayında Fener Rum Patrikhanesi'nde gerçekleştirilecek düğün töreniyle dünya evine girecek.

Çiftin sonrasında Esma Sultan Yalısı'nda yakın çevrelerinden davetlilerin katılacağı organizasyonda evliliklerini kutlayacağı bildirildi. Evlilik için hazırlıkların şimdiden başladığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı, Yunanistan'ın eski dışişleri bakan yardımcısı Dimitris Mardas'ın kızı olan sevgilisi Kiveli Marda'ya geçtiğimiz sene evlilik teklif etmiş ve bu teklif Marda tarafından kabul edilmişti.

Pelkas ve Marda daha önce birlikte Fener Rum Patrik'ini de ziyaret etmişlerdi.