Dimitris Itoudis'in ‘kadroda istemiyorum' dediği yıldızı Andreas Pistiolis kaptı

Dimitris Itoudis'in planları arasında yer almayan yıldızı Andreas Pistiolis kaptı. Dimitris Itoudis'in talebi sonrası Fenerbahçe Beko'dan ayrılan Jehyve Floyd, Andreas Pistiolis'in isteğiyle Galatasaray NEF'e transfer oldu.

Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis yeni sezon planlaması için kolları sıvadı. Gidecek kalacaklar listesini belirleyen Dimitris Itoudis'in yollarını ayırma kararı aldığı yıldız isim, Andreas Pistiolis'in talebiyle Galatasaray NEF'e transfer oldu.

DİMİTRİS İTOUDİS GÖNDERDİ, ANDREAS PİSTİOLİS KAPTI

Dimitris İtoudis yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz günlerde koçun talebiyle Jehyve Floyd ile yollarını ayırmıştı. Sarı-Lacivertlilere veda eden yıldız oyuncu, Andreas Pistiolis'in isteğiyle Galatasaray NEF'in yolunu tuttu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Andreas Pistiolis yönetiminde yeni sezona iddialı hazırlanan Galatasaray NEF, transferde de önemli adımlar atıyor. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe Beko'dan ayrılan ve Andreas Pistiolis'in kadrosunda görmeyi çok istediği Jehyve Floyd'u transfer ettiğini resmen duyurdu.

1+1 YILLIK ANLAŞMA

Transferle ilgili Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray Nef, 2.03 cm boyundaki Amerikalı pivot Jeyhve Floyd ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Son olarak ligimizde Fenerbahçe Beko forması ile mücadele eden Jehyve Floyd 2022-23 sezonunda sarı kırmızılı formamız ile ING Basketbol Süper Ligi'ndeki kariyerine devam edecek" ifadelerini kullandı.