Dimitris Itoudis ''Buraya hak ederek geldiğimizi gösterdik''

Fenerbahçe Beko'da Yunanistan zaferi sonrasında açıklamalar yapıldı.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, THY EuroLeague'de deplasmanda alınan Olympiakos galibiyetini değerlendirdi.

Itoudis, "Aslında ribaundlarda harikaydık. Seriyi eşitledik. Harika bir takıma karşı oynuyoruz. Daha çok uzun bir seri bu. Çok iyi bir maç geçirdiler, kazandıktan sonra favori gözüktüler. İyi şutlar yakaladık, doğru beşi bulduk. Herkes katkı verdi." dedi.

Yunan başantrenör, "Takım galibiyeti bu. Seriyi eşitledik ama sadece eşitledik. Uzun bir süreç bu. Biz burada kazara olmadığımızı gösterdik. Savaşmak için buradayız. Bir süreç bu. Yeni bir takımız. Harika bir ortama sahibiz." sözlerini kullandı.

MAÇ PLANI DETAYI

Nigel Hayes-Davis, "Yavaş başladık. Top bana gelmediğinde kendime zamanım olduğunu söyledim. Bana inandı takım arkadaşlarım. Teknik ekibi tebrik etmek istiyorum maç planı için." dedi.

Fenerbahçe'de Jonathan Motley ise, "Kararlı kaldık ve pozitif bir şekilde cevap verdiğimizi söyleyebilirim. Kesinlikle daha hazırlıklı olacağız. Evimizde oynayacağız. Daha rahat olacağız." sözlerini sarf etti.