Diego Rossi'yle ilgili inanılmaz iddia! Meğer Fenerbahçe...

ABD basını, Diego Rossi'yle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Habere göre Fenerbahçe, Diego Rossi'yi zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Haberde zorunlu satın alma opsiyonunun bedeli de verildi: 10 milyon dolar!

AKŞAM DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin bedelsiz kiraladığı belirtilen Diego Rossi konusunda inanılmaz bir iddia geldi. ABD basını Fenerbahçe'nin, Diego Rossi için 10 milyon dolar ödeyerek tapusunu almak zorunda olduğunu yazdı. Böyle bir ayrıntı, ilk kez ortaya çıktı. Bugüne kadarki performansıyla tartışma konusu olan ve Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bölümünün beğenmediği 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon dolarlık ödemeyle birlikte kazan iyice kaynayabilir. Diego Rossi'nin kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanacak.

DIEGO ROSSI TAMAMEN GÖZDEN DÜŞTÜ

Ancak zorunlu satın alma maddesi hayata geçince, Sarı-Lacivertliler oyuncuyla mukavele yapmak zorunda kalacak. Sonrasında ise nasıl bir yol izleneceği henüz bilinmiyor. Diego Rossi, günün şartlarına göre takımda da tutulabilir, elden de çıkarılabilir. Ancak her iki ihtimalde de eleştiri okları yönetime dönecek. Süper Lig'de 8 karşılaşmaya çıkan hücum oyuncusu, 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Ancak özellikle son dönemdeki formuyla teknik heyetin de gözünden tamamen düşmüş durumda.