Diego Rossi: Lugano ile direkt konuşmadım

F.Bahçe'nin yeni transferi Rossi, “Bu lige ve büyük bir takıma gelmekten dolayı mutluyum. Umarım taraftarların beklentisine karşılık veririm” açıklamasında bulundu.

AKŞAM

KANARYA'NIN yeni isimlerinden Diego Rossi, tesislerde soruları yanıtladı. Rossi, "Çok mutluyum, çok iyi şekilde karşılandım. Takıma yardımcı olmak için çok motiveyim. İyi bir oyuncu grubumuz var ve kupalar kazanmak istiyorum. Lugano ile direkt konuşmadım ama ortak bir futbolcu arkadaşımız var ve onun aracılıyla konuştum. Olumlu referans verdi. Takıma yardım etmek istiyorum. Umarım çok fazla gol atarım" dedi.

ADIM ADIM YAPIYORUM

Genç kanat oyuncusu, "Hem defansif hem ofansif anlamda takıma yardımcı olmak istiyorum. Umarım taraftarın beklentisine karşılık veririm. Teklif geldiğinde F.Bahçe'nin maçlarını takip ettim. Uruguay'da Lugano'dan dolayı F.Bahçe tanınan bir takım. Çok fazla kaliteli oyuncu var. Bu oyuncularla yarışmacı bir takım ortaya koyacağız. Eski kulübüme de teşekkür ederim. Bu lige ve bu büyük takıma gelmekten dolayı mutluyum. Kariyer planımı adım adım yapıyorum" dedi.