Diego Rossi fırtınası! Herkes bunu konuşuyor

Diego Rossi Fenerbahçe'de esmeye devam ediyor! Sezon başında Vitor Pereira'nın özel isteği ile kadroya katılan Uruguaylı oyuncu performansı ile büyülemeye devam ediyor. Gaziantep FK maçını da boş geçmeyen Diego Rossi sosyal medyada gündem oldu.

aksam.com.tr

Fenerbahçe, Diego Rossi ile rahat bir nefes alıyor. Sarı-lacivertlilerin Gaziantep FK'yi ağırladığı karşılaşmada da takımı adına ilk golü atmayı başaran Uruguaylı oyuncu sosyal medyada trend topic oldu.

DIEGO ROSSI FENERBAHÇELİLERİ MEST ETTİ

Diego Rossi Gaziantep FK maçını da boş geçmedi. Sarı-lacivertlilerin sezon başı MLS'ten kadrosuna kattığı Uruguaylı oyuncu başarılı performansı ile takımını sırtlamaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin bonservisini 5.5 milyon euroya satın aldığı 24 yaşındaki hücum oyuncusu, İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesinin ardından yükselen form grafiği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DIEGO ROSSI SOSYAL MEDYADA FIRTINA ESTİRDİ

Gaziantep maçına kadar Fenerbahçe ile bu sezon 35 maça çıkan Uruguaylı futbolcu gol 8 asistlik bir performans ortaya koymayı başardı. Gaziantep FK maçını da boş geçmeyen Diego Rossi Fenerbahçeli taraftarları mest etti.

işte Diego Rossi ile ilgili yapılan yorumlardan birkaçı: