Son dakika transfer haberi: Diego Rossi Fenerbahçe'de

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, MLS ekibi Los Angeles FC'de forma giyen Diego Rossi'yi gece 01:15'te kadrosuna kattığını duyurdu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Rossi, saat 13:00 sularında İstanbul'a geldi.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Los Angeles FC'de forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Diego Rossi'yi kadrosuna kattı.

DIEGO ROSSI İSTANBUL'A GELDİ

Gece geç saatlerde resmen açıklanan Diego Rossi, bugün saat 13:00 sularında İstanbul'a geldi. Sağlık kontrollerinden geçecek olan Uruguaylı futbolcu, kendisini Sarı-Lacivertlilere bağlayacak olan sözleşmeyi imzalayacak.

"PRENSİPTE ANLAŞTIK"

Transferler ilgili Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, ABD'nin Los Angeles FC takımında forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile prensipte anlaşmıştır.

Oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek üzere İstanbul'a davet edilmiştir."

BİR ANDA TAKIMIN EN DEĞERLİ OYUNCUSU OLDU

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Rossi, 18 milyon euroluk piyasa değeriyle takımın bir anda en değerli futbolcusu oldu.

Diego Rossi'yi 14 milyon euroluk piyasa değeriyle Altay Bayındır takip ediyor.

DIEGO ROSSI KİMDİR?

5 Mart 1998 tarihinde Uruguay'da dünyaya gelen Diego Rossi, futbola ülkesinin takımlarından Penarol'de başladı. 1,70 boyundaki Diego Rossi 2016 yılında profesyonel oldu ve 2 yıl sonra ABD takımlarından Los Angeles FC'ye transfer oldu.

SAĞ KANAT VE FORVET DE OYNAYABİLİYOR

Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve forvet bölgesinde de forma giyebilen Diego Rossi, geçen sezon Los Angeles FC ile MLS'te çıktığı 19 maçta 6 gol 1 asistlik performans sergiledi.