Diego Perotti çılgınlığı! Fenerbahçeliler bu haberi bekliyordu

Diego Perotti aylar sonra yeşil sahalara adım attı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra 5 ay boşta kalan ve ardından sezon sonuna kadar Serie A ekiplerinden Salernitana'ya imza atan Diego Perotti'nin İtalyan ekibinde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyordu.

aksam.com.tr

Diego Perotti 5 ay aranın ardından yeşil sahalara döndü. Fenerbahçeli taraftarların içinde ukde kalan Diego Perotti, Sarı-Lacivertlilerden ayrıldıktan sonra ara transfer döneminde Salernitana'ya imza atmıştı. Arjantinli yıldızın nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken 33 yaşındaki oyuncu Serie A ekibinde görev almaya başladı.

Büyük sürpriz! Trabzonspor hayali suya düşen Filip Novak'ın yeni takımı...

DIEGO PEROTTI İLK 11'E HAZIRLANIYOR

Sarı-Lacivertlilerle vedalaşmasının ardından tedavisini ve idmanlarını aksatmayan ve sıkı çalışan Diego Perotti, Salernitana'nın ligde oynadığı son 3 maçta görev aldı. 2-2 biten Spezia maçında 25 dakika, 1-1 biten Genoa maçında 28 dakika ve yine 2-2 sonuçlanan Milan maçında 21 dakika sahada kalan Diego Perotti'nin hazır görüntüsü dikkat çekerken oyuncunun kısa süre içinde sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Samandıra'da! İsmail Kartal idmanları izlettiriyor

DIEGO PEROTTI'NIN FENERBAHÇE KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye kazandırdığı flaş transferlerden olan Diego Perotti, Sarı-Lacivertli formayla ligde çıktığı 4 maçta 3 gol atmış ancak oyuncu yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayarak süreç Perotti'nin Fenerbahçe'den ayrılmasına kadar ilerlemişti.

aksam.com.tr