Diego Perotti: 1 haftaya dönerim

KANARYA'NIN Roma'dan renklerine bağladığı Arjantinli kanat oyuncusu Perotti, soruları yanıtladı.

AKŞAM

32 yaşındaki futbolcu, “Çok mutluyum. Tecrübemle takıma katkıda bulunacağıma inanıyorum. Sakatlıklar futbolda bir risk. Oyuncular sürekli sakatlanma riskine sahip. 32 yaşındayım ama profesyonelim. Bütün hayatımı bu oyun için yaşıyorum. Çok önemli bir sakatlığım yok. Kas sakatlığım var. 1 hafta içinde takıma katılabileceğime inanıyorum” dedi.

ÖNCE CENGİZ’LE KONUŞTUM

Arjantinli yıldız, “Öncelikle Cengiz’le (Ünder) konuştum. Takım ve şehir hakkında birçok güzel şey konuştuk. Tek ona sormadım. Daha önce burada oynamış olan Güney Amerikalı futbolcularla da konuştum. Onlarla konuştuğumda hiçbir şüphem kalmadı. Daha şehrin insanlarını tanımıyorum. Ancak şu ana kadar gördüklerimden dolayı çok mutluyum. Roma’dan buraya gelmek benim için zor bir rardı. Gerçekten doğru bir karar aldığıma inanıyorum” diye konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU FAKTÖRÜ

Tecrübeli futbolcu, “Emre Belözoğlu ile aslında daha önce 2 kez konuştuk. Kendi planları hakkında konuştu. Tabii ki benim de sorularım vardı. Bütün sorularımı çok güzel bir şekilde yanıtladı. Daha sonra resmi şekilde konuştuk. Kontrat konularını görüştük. Roma’daydım. Ocaktan bu yana bir durumum vardı. Daha sonra F.Bahçe’ye beni çok istediğini söyledi. 2-3 gün kala her şey netleşti. Karar aldık ve buraya geldim” yorumunda bulundu.

DERBİYİ DUYDUM

PEROTTİ, “Burada F.Bahçe-G.Saray derbisini daha önce de duymuştum. Boca-River derbisini de taraftar olarak izlemiştim. Bunlar güzel şeyler. Hala mücadeleciyim, hırsım yüksek” dedi.

10 NUMARA İSTEĞİ

ARJANTİNLİ Perotti, “Aslında 10 numarayı çok seviyorum. Seçenekler arasında fazla şansım yoktu. Bana verilen opsiyonlar arasında 21 numarayı seçmek istedim” açıklamasında bulundu

GÜZEL RENKLER

DİEGO Perotti, “Daha önce babam Boca Juniors formasıyla aynı renklerde bulundu. Benim için ayrı takım aynı renk. Boca Juniors ile aynı renk olması benim için motivasyon kaynağı” dedi.