Diego Costa'da sona doğru! Fenerbahçeli taraftarlardan tam saha pres

Fenerbahçe'de sürpriz bir golcü gündeme geldi. İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre; Antalyaspor'un teklifini geri çeviren Diego Costa, Fenerbahçe'den gelen teklifi düşünüyor. İspanyol basını ise görüşmelerin olumlu ilerlediğini dile getirdi.

AKŞAM

Ara transfer döneminde kadrosuna bir forvet katmayı planlayan Fenerbahçe'nin gündemine Diego Costa geldi. Kanarya'nın Atletico Mineiro'dan ayrılan ve kulüpsüz olan 33 yaşındaki golcü ile ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre, Antalyaspor'un teklifini geri çeviren Diego Costa, Fenerbahçe'den gelen teklifi düşünüyor. İspanyol basını ise Diego Costa'nın, Fenerbahçe'ye transferi konusunda görüşmelerin olumlu ilerlediğini dile getirdi.

"Mesut Löw'le buluşuyor"

SOSYAL MEDYADA BASKI

Sarı-Lacivertli kulüp, 33 yaşındaki başarılı oyuncuya 4 ay+1 sezonluk bir teklif yaptı. Başarılı forvetinin kısa süre içinde Fenerbahçe'ye yanıt vermesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, tecrübeli oyuncunun sosyal medyasına teklifi kabul etmesi için çok sayıda mesaj atmaya başladı. Diego Costa daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye'de oynamak istediğini dile getirmişti.

West Ham United'ın Attila Szalai ısrarı

KARİYERİNDE 12 KUPA KAZANDI

Dünyaya adını Atletico Madrid'de duyuran Diego Costa, İspanya'da, 2 La Liga, 1 İspanya Kupası, 1 UEFA Avrupa Ligi ve 3 UEFA Süper Kupası kaldırdı. Chelsea'de 2 Premier Lig, 1 İngiliz Kupası alan Costa, Brezilya'da ise Atletico Mineiro ile 2 kupa daha koleksiyonuna ekledi. Diego Costa, kariyeri boyunca 495 resmi müsabakada boy gösterirken, 186 gol attı ve 72 asist üretti.

"Lykogiannis ile anlaşma sağlandı"

Vedat Muriç beğenilmedi