Didier Drogba, Fatih Terim ile buluştu: Heykelini dikmek için daha ne bekleniyor?

Bir dönem birlikte Galatasaray'da görev alan Didier Drogba ile Fatih Terim, Bodrum'da bir araya geldi. Drogba ziyaret sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Galatasaray taraftarları ve Türk halkı ülkenin en önemli ve ikonik hocasının heykelini dikmek için daha ne bekliyor?'' çağrısında bulundu.

aksam.com.tr

Galatasaray'ın ve dünya futbolunun efsanevi ismi Drogba, Muğla'nın Bodrum ilçesinde eski hocası Terim'i ziyaret etti. Fatih Terim'in yazlığında bir araya gelerek hasret gideren ikiliden Terim, dün Instagram'dan bir paylaşımda bulunmuştu. Fildişi futbolcudan da paylaşım gecikmedi.

DIDIER DROGBA: "BABACIĞIM FATİH TERİM"

Paylaşımda buluşmadan çekilen fotoğraflarla birlikte duygu yüklü bir yazı yazan Fildişili eski futbolcu, "Senin altında Galatasaray'da oynayıp tarih yazmaktan gurur duyuyorum ancak seninle ve ailenle vakit geçirmekten daha da gurur duyuyorum. Babacığım Fatih Terim, bizi evinde ağırladığın için çok teşekkürler. Galatasaray taraftarı ve Türk halkı ülkenin en önemli ve ikonik hocasının heykelini dikmek için daha ne bekliyor?" satırlarına yer verdi.

Drogba ayrıca, "#ÇareTerim", "İmparator" ve "Legacy" (Miras) etiketlerini paylaşımına ekledi.

FATİH TERİM: "TEVAZUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVLAT"

Terim ise Instagram hesabından dün yaptığı paylaşımda Drogba için "evlat" diyerek şu ifadelere yer vermişti:

Serdar Ali Çelikler bombayı patlattı: Erden Timur, Mauro Icardi için Paris'te