Devlerin deplasman mesaisi

İki futbolcusunda korona çıkan Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'a konuk olurken, Beşiktaş ise Öznur Kablo Yeni Malatyaspor önünde 3 puan arayacak. İki takım da galibiyet hedefliyor.

AKŞAM

Fenerbahçe bugün Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Sakatlıkları bulunan Mert Hakan ve Muhammed ile bireysel çalışmalarını sürdüren kaleci Altay, görev yapamayacak. Attila Szalai ise cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Öte yandan Fenerbahçe'de 2 oyuncuda korona tespit edilirken izolasyon süreci başladı. Gustavo, Novak, Serdar Aziz ve İrfan Can, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Başakşehir müsabakasında forma giyemeyecek.

Beşiktaş ise bugüne ertelenen maçta Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak. Kartal'da Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin ve Michy Batshuayi, kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu, sarı kart görmeleri halinde ligin 24. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak müsabakada forma giyemeyecek. Welinton, Salih Uçan, Mert Günok, Umut Meraş, Mehmet Topal ve N'Koudou ise maç kadrosuna alınmadı. Siyah-Beyazlılar son dönemdeki iyi gidişi sürdürmek istiyor.

Futbolcu fabrikası Porto, Kim Min-jae için Fenerbahçe ile masada!

SAAT: 13.30

YAYIN: beIN Sports1

HAKEM: Zorbay Küçük

STAT: Yeni Malatya

SAAT: 16.00

YAYIN: beIN Sports 1

HAKEM: Alper Ulusoy

STAT: 4 Eylül

Engin Verel'den İsmail Kartal sözleri: "Fenerbahçe'nin çocuğuyum' diyorsa o teklifi kabul eder"

Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı şoku! Transfer tam "bitti" derken, bir anda masadan kalktılar...