Devlerden süper hareket

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin TFF ve iki kulübün ortak kararları neticesinde 6 Şubat depreminden etkilenen depremzedelerin yararına bağışlanacağını açıkladı. İki takıma 8 biner bilet verilecek.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'de kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan günü Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi anlamlı bir kararın altına imza attı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı karara göre; iki kulübün ortak kararı neticesinde karşılaşmanın gelirleri 6 Şubat depreminden etkilenen depremzedelerin yararına bağışlanacak. Dev müsabakanın biletlerinin ise 25 Mart'ta satışa çıkması bekleniyor.

ÇALIŞMALARA DEVAM

Maçın oynanacağı 11 Nisan Stadyumu'nun kapasitesi yaklaşık 24 bin... İki takıma 8 biner bilet dağıtılacak. Yaklaşık bin 500 biletli alan, güvenlik önlemi nedeniyle satışa çıkarılmayacak. Diğer kalan biletlerin dağılımı ise TFF ve Şanlıurfa Valiliği tarafından organize edilecek. İki takımın taraftarları da karşılaşmayı yerinde izlemek için biletlerin satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor. Çekişmeli geçmesi beklenen müsabakanın oynanacağı 11 Nisan Stadyumu'nda ve çevresinde çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor.