Derbiye hazır olacağız

“Tüm ciddiyetimiz ve arzumuzla Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçına hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımızın milli takımdan sağlıklı dönmesiyle karşılaşmaya kadar en iyi taktiksel düşüncelerimizi aktarıp, tam anlamıyla hazır olacağız.”

AKŞAM SPOR

Siyah-Beyazlılar'ın başında ilk teknik direktörlük deneyimini İstanbulspor'a karşı alınan 2-0 galibiyetle yaşayan Burak Yılmaz, dünkü idman öncesi açıklamalarda bulundu. Görevinin ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirten Yılmaz, Galatasaray'la oynayacakları maç hakkında ise şunları söyledi: "Aramıza altyapıdan 2 oyuncuyu dahil ettik. İnşallah milli takımdaki arkadaşlarımız da sakatlık yaşamadan dönerlerse perşembe günü bütün takımı bir araya getirmeyi planlıyoruz. Arkadaşlarımızın sağlıklı dönmesiyle birlikte derbiye yüzde yüz hazır olmak istiyoruz.

EKİBE VE CAMİAYA GÜVENİYORUM

Tüm ciddiyetimiz ve arzumuzla G.Saray maçına hazırlanıyoruz. Maça kadar en iyi taktiksel düşüncelerimizi arkadaşlarımıza aktarıp, tam anlamıyla hazır olacağız. Bugün benim isteğim ve arzumla aramıza iki tane yeni hocamız katıldı. Bu arzumu kırmadıkları için yönetimimize de teşekkür ediyorum. Bu şekilde daha güçlü olacağımızı düşündük. Futbolculuk hayatımda da hep zorluklar vardı. Şükürler olsun ki hep de bu zorlukların üstesinden gelmeyi başardım. Ama şu an başka bir görev ve tanım ile karşınızdayım. Bu pozisyonda da kendime güveniyorum. Ekibime güveniyorum. Camiamıza yürekten inanıyorum.

TARAFTARIMIZ MERAK ETMESİN

Bu süreç biraz zor olacak evet, farkındayız. Ama zor olan durumların üstesinden gelebildiğin sürece bir şeyleri başarabiliyorsun hayatta. Oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum ve rahatım. Görevimin bilincindeyim. Bu pozisyona layık olmaya çalışıyorum. Koca bir camiayı temsil ediyorum. Her şeyin farkındayım, taraftarlarımız hiç merak etmesin. Sakat oyuncular için elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray maçına yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişemezlerse onların yerine oynayacak oyuncular da Beşiktaş'ın oyuncusudur. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Sahaya çıkan her oyuncumuz gereğini yapacaktır."