Derbide kazanan Real Madrid! Arda Güler forma giydi

İspanya Süper Kupası Yarı Final karşılaşmasında Real Madrid, Atletico Madrid'i uzatmalarda 5-3 mağlup etti. Maçta milli futbolcu Arda Güler, sonradan oyuna dahil oldu.

İspanya Süper Kupası Yarı Final karşılaşmasında Real Madrid, Atletico Madrid'i uzatmalarda 5-3 mağlup etti.

Bu galibiyetle Real Madrid, adını finale yazdıran taraf oldu.

Real Madrid'in gollerini 20. dakikada Antonio Rudiger, 29. dakikada Ferland Mendy, 85. dakikada Dani Carvajal, 116. dakikada Stefan Savic kendi kalesine ve 120+3. dakikada Brahim Diaz, Atletico Madrid'in gollerini 7. dakikada Mario Hermoso, 37. dakikada Antione Griezmann ve 78. dakikada Rudiger kendi kalesine attı.

Real Madrid'de, Milli oyuncumuz Arda Güler 112. dakikada oyuna dahil oldu.

Real Madrid'in finaldeki rakibi 11 Ocak'ta oynanacak Barcelona-Osasuna karşılaşmasının ardından belli olacak.

ARDA GÜLER MAÇ SONU KONUŞTU!

Milli futbolcu, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Yaklaşık 5-6 aydır sakattım. Sakatlıktan yeni çıktım, hocamız da hemen kadroya aldı, oynatıyor. Ancelotti bana olan güvenini sürekli ifade ediyor. Böyle devam edersem inşallah her şey daha iyi olacak. İnşallah her şey hepimiz için çok iyi olacak."

"Milli Takım'da oynamayı çok özledim. Yeni hocamız ve yeni bir jenerasyon var. Her şey çok güzel gidiyor, yazın daha da iyi olacak. Avrupa Şampiyonası'nda güzel işler yapabiliriz."

"Hayalimin daha çok başındayım. Hemen hemen çok oynamıyorum. İnanılmaz gidiyoruz. Her kulvarda lideriz. Biz Real Madrid'iz. Umarım ben de bunun bir parçası olmaya devam ederim."