Derbi öncesi müthiş iddia! Kim Min-Jae'nin yeni takımı belli gibi

Fenerbahçe'nin başarılı stoperleri Attila Szalai ve Kim Min-Jae, Galatasaray derbisinde Avrupa'nın dev kulüplerinin scoutları tarafından izlenecek. İngiltere ve İspanya'dan birçok kulüp Kim Min-Jae ve Attila Szalai'yi mercek altına alacak.

Fenerbahçe'de Attila Szalai ve Kim Min-Jae'nin talipleri her geçen gün artıyor. Sarı-Lacivertlilerde ve milli takımda gösterdikleri performansla adlarından söz ettiren Attila Szalai ve Kim Min-Jae'nin piyasası tavan yapmış durumda.

DERBİYE SCOUT YAĞMURU

Kim Min-Jae ile Attila Szalai'yi devre arasında Fenerbahçe'de koparmak isteyen İngiliz ve İspanyol kulüpleri ciddiyetlerini Galatasaray maçına çıkarma yaparak gösterecek. Türkiye'nin haberine göre derbide scoutlar tribünde olacak. Szalai için yarışan Atletico Madrid, Sevilla ve Chelsea'nin yetkililerinin yanı sıra, Kim'i takip eden Tottenham ve Leicester'den scout'lar da Galatasaray karşılaşmasını takip edecek.

TEKLİF 20 MİLYON EUROYU GEÇERSE

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip iki oyuncuyu elden çıkarmak istemiyor ancak tekliflerin 20 milyon euroyu aşması hâlinde transferlerin gerçekleşmesi bekleniyor.

KIM MIN-JAE TOTTENHAM'A YAKIN

İngiliz medyasına göre Chelsea, Szalai için 23 milyon avroyu gözden çıkardı, Tottenham da Kim Min-Jae için mutlu sona yakın.