Derbi bugün mü, yarın mı? Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçta karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Galatasaray'da ise iki futbolcu sakatlıkları nedeniyle derbide görev yapamayacak. Peki, Derbi bugün mü, yarın mı? Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi için geri sayım devam ediyor. Futbolseverlerin nefeslerini tuttuğu maç için hazırlıklar tamamlanıyor. Derbinin gününü ve saatini öğrenmek isteyenler "Derbi bugün mü, yarın mı? Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda?" sorularının yanıtını araştırıyor...

DERBİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi 21 Kasım pazar günü NEF Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Emre Eyidoğan ile Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

AA'da yer alan habere göre, Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde 3 futbolcusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan kaleci Altay Bayındır ile Enner Valencia ve Luiz Gustavo, mücadedele takımını yalnız bırakacak.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşılaşmasında muhtemel 11'i ise şöyle:

Berke Özer, Tisserand (Novak), Kim, Szalai, Sosa, Mert Hakan Yandaş, Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun (Berisha).

DÖRT İSİM KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Galatasaray karşılaşması öncesinde 4 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde 3'er sarı kartı bulunan oyunculardan Filip Novak, Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş, kart görmeleri durumunda Göztepe deplasmanında forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra sakatlığı bulunan ve karşılaşmada forma giymesi beklenmeyen Luiz Gustavo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

MUHTEMEL 11

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisine şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick Van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Mustafa Muhammed