Depremzedeler için yelken açtılar

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibi, depremzedelere de yardımda bulundular.

AKŞAM SPOR - TOLGA ÖZKAN

Murat kaptan öncülüğündeki ekip, Cumhuriyet'in 100. yılında hayata geçirdiği "Cumhuriyet'in Kızları" projesi kapsamında sürpriz bir yardım kampanyasına da imza attı. Kahramanmaraş ve çevre illeri vuran depremin açtığı yaraları bir nebze olsun kapatabilmek adına, depremden etkilenen kızlarımıza eğitim bursu imkânı sağlıyorlar. Bu sezon Kotex sponsorluğunda birçok yarışa imzasını atan Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibi, MIYC 2023 Kış Trofesi'nde katıldıkları 7 yarıştan 4'ünde kupa alma başarısı gösterdi. Ekip, tüm bu yarışlara Türkiye'nin birçok şehrinden gelen ve ilk kez yarışan kadınlarla katıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI YAT YARIŞLARI'NDA 100. YILDA 100 KADIN

Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibi geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları'nda başlattıkları projeyi, bu sezon Kotex ile birlikte başka bir boyuta taşıdı. Türkiye'nin birçok şehrinden gelen ve yelkenle hiç tanışmamış kadınları ekibe dahil ederek yarışmaya devam ediyorlar. Ekip, Cumhuriyet'in 100. yılında sezonun son yarışı olan Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları'nın son ayağında toplamda 100 kadınla yarışmış olacak.