Deplasman fatihi Kanarya

Can'ın 45+1'deki golüyle devreyi yenik kapatan FB, 2. yarı döndü. 49'da Dzeko, 57'de Batshuayi (P) attı; üst üste 10'uncu deplasman galibiyetiyle rekor geldi

AKŞAM SPOR

Dzeko, F.Bahçe'de 20 gole ulaşan 5'inci yabancı oldu. VAR koltuğunda Portekizli Andre Narciso görev aldı. Kart cezalısı Szymanski, ligde ilk kez maç kaçırdı.

DAiMA SAVAŞIYORUM

Edin Dzeko: "F.Bahçe için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Saha içinde elimden gelen her şeyi yaparak, savaşarak katkıda bulunmaya çalışıyorum. Taraftarlar, kötü performansı ıslıklamasın. Destekleri bize güç veriyor.

YABANCI VAR'DAN PENALT

Fenerbahçe, galibiyeti getiren penaltıyı Portekizli VAR hakemi Andre Narciso'nun uyarısıyla kazandı. 54'te ceza sahasında yerde kalan Osayi'nin penaltı beklentisine hakem Tugay Kaan Numanoğlu, 'Devam' cevabını verdi. Bunun üzerine Portekizli VAR hakemi Narciso, Numanoğlu'na pozisyonu inceleme davetinde bulundu. Monitöre giden Numanoğlu, penaltı noktasını gösterd

BENSİZ DE İYİYİZ

Fred: "İkinci yarıda iyi reaksiyon gösterdik, ilk yarıda seviyemizin altındaydık. Fiziksel anlamda iyiyim. Geri döndüğüm için mutluyum. Benim için söylenenler mutlu ediyor ama ben yokken de Fenerbahçe çok iyi bir takım." KARTAL: Şampiyonluk yolundayız : "İkinci yarıda iyi reaksiyon gösterdik, ilk yarıda seviyemizin altındaydık. Fiziksel anlamda iyiyim. Geri döndüğüm için mutluyum. Benim için söylenenler mutlu ediyor ama ben yokken de Fenerbahçe çok iyi bir takım."