Demba Ba: 'Zor bir maç olacak'

Başakşehir'in golcü yıldızı Demba Ba, Kopenhag maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayarak ilk kez ipi göğüsleyen İstanbul Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag'a konuk olacak. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak Parken Stadı'nda oynanacak olan zorlu karşılaşma, yarın TSİ 19.55'te başlayacak.

arşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir'in golcü yıldızı Demba Ba, "Yarın için zor bir maç olacağını söyleyebilirim. İlk maçta edindiğimiz ufak da olsa bir avantajımız var. Karşımızda organize bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de sezon başından bu yana en iyi oyunumuzu sahaya koymaya çalışıyoruz, yarın da böyle olacak. Ayrıca seyircisiz ortam futbol için en ideal ortam değil bunun da farkındayız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu, Robinho’nun takımdan ayrılmasına ise "Robinho çok düzgün karakterli, çok büyük kaliteye sahip bir oyuncu. Kendisi erken takımdan ayrılmaya karar verdi. Biz futbolumuzu oynamaya devam edeceğiz. Çünkü geniş ve kaliteli bir kadromuz var” açıklamasında bulundu.