Delikanlı Fener nerdesin haney?

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, taraftarlarla “Delikanlı Fener nerdesin haney” şeklinde tezahürat yaptı,“G.Saray'la baş edilmez, G.Saray'la bilek güreşi yapılmaz. Bunu kafanıza koyun” diye meydan okudu.

AKŞAM

Fenerbahçe derbisinin ardından şampiyonluk kupası kaldıran Galatasaray'ın kutlamaları sabaha kadar sürdü. Cemiyetteki kutlamalara yönetim ve futbolcular da katıldı. G.Saray Başkanı Dursun Özbek, taraftarların coşkusuna katıldı, onlarla birlikte tezahürat yaptı. "Caney caney caney, işte meydan ey, delikanlı Fener, nerdesin haney" diye bağıran Özbek, ezeli rakiplerini kızdıracak açıklamalarına şu şekilde devam etti:

6 PUANI VERDİM SANA!

"Dediler ki depremde şöyle oldu, takımlar çekildi, haksızlık var. Ne istiyorsun kardeşim. 6 puan mı? Sil hepsini sil. Yine geridesiniz. Sivas'ta şu oldu, bu oldu. Peki verdim sana, Sivas'ın puanını da verdim sana ne oldu! G.Saray'la baş edilmez. G.Saray'la bilek güreşi yapılmaz. Bunu kafanıza koyun."

ÖZBEK'TEN ICARDİ VE ZANİOLO AÇIKLAMASI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Mauro Icardi'nin kalması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bütün gücümüzle peşindeyiz. İnşallah iyi bir sonuç alırız. Nicolo Zaniolo çok büyük bir transfer. Çok kuvvetli bir çocuk. Durdurulması mümkün değil. Çok katkısı olacak" ifadelerini kullandı