Dele Alli'nin dramatik düşüşü

İngiliz basını, Beşiktaş'la prensip anlaşmasına varan Dele Alli'nin kariyerine dair bir haber yaptı ve “Dramatik bir düşüş. Bir zamanlar Ronaldo, Gerrard, Lampard, Beckham ve Scholes'tan daha iyiydi” dedi.

AKŞAM

Beşiktaş, Dele Alli transferinde mutlu sona yakın... Everton'la her konuna anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki oyuncuyla da prensip olarak el sıkıştı. Resmi açıklama için prosedürlerin tamamlanması bekleniyor.

Yapılacak açıklamanın ardından Alli, İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından kendisini 1 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak. Sözleşmede 7 milyon euroluk satın alma opsiyonu da olacak.

Dele Alli'nin Beşiktaş'la anlaşması İngiliz basınında şok etkisi yaratırken ülkenin önde gelen basın organlarından olan Daily Mail, dün yıldız oyuncunun kariyeriyle ilgili bir haber yayınladı.

"Dramatik düşüş" başlığıyla verilen haberde; Alli'nin bir dönem Premier Lig'de Ronaldo, Lampard, Gerrard, Beckham ve Scholes'tan daha iyi olduğuna vurgu yapılarak, "Yıldızlardan daha iyi bir rekora sahipti. Türkiye'ye gitmesi dramatik" denildi. Alli 2016'da PFA Yılın Genç Oyuncusu ödülünü almıştı.