Ne Dele Alli ne Kevin N'Koudou! Beşiktaş'ta ilk ayrılık: Yeni sezon transferiydi

Dele Alli, Kevin N'Koudou gibi isimleri gözden çıkaran Beşiktaş'ta bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılacak isimleri de belirlemeye başladı. Dele Alli ve Kevin N'Koudou ile kesin olarak vedalaşacak olan Beşiktaş bir de bonservisli satış yapmaya hazırlanıyor.

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ta Dele Alli ve Kevin N'Koudou'dan önce flaş bir ayrılık gerçekleşebilir. Siyah-Beyazlıların yeni sezon öncesi transfer ettiği yıldız isim takıma veda etmeye hazırlanıyor. Dele Alli ve Kevin N'Koudou gibi isimlerle yollarını ayıracak olan Beşiktaş, 23 yaşındaki futbolcudan hatırı sayılır bir bonservis kazanacak.

DELE ALLI VE KEVIN N'KOUDOU SONRASI BİR AYRILIK DAHA

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, performanslarından memnun olmadığı Dele Alli ve Kevin N'Koudou'yu gözden çıkardı. Siyah-Beyazlılar iki futbolcuyla da sezon sonunda resmen vedalaşacak. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi transfer ettiği futbolcu da takıma veda edebilir.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ SEZON TRASFERİYDİ

Dele Alli ve Kevin N'Koudou'ya teşekkür etmeye hazırlanan Beşiktaş'ta Jackson Muleka da yolcular arasına katılabilir. Sezon başında 5 yıllık sözleşme yapılan oyuncuya Al-Ahly talip oldu. Mısır ekibi 4 milyon doları masaya koyarken, Beşiktaş'ın talebi 5 milyon euro.

Siyah-Beyazlılar 23 yaşındaki forvetin transferi için 3,350 milyon euro ödemişti. Demokratik Kongolu oyuncu bu sezon ligde 22 maça çıkıp 4 gol, 1 asistlik katkı verdi.