HABER MERKEZİ
Dele Alli, Serie A takımı Como'dan sadece altı ay sonra hemen ayrılmaya hazırlanıyor. Eski Tottenham ve İngiltere yıldızı, Cesc Fabregas yönetiminde İtalya'da uyum sağlamakta zorlandı ve sadece bir maçta forma giydi. Daha önce çıkan haberlere rağmen, 29 yaşındaki futbolcunun emekli olmayı düşünmediği ve bu yaz İtalya'dan ayrıldıktan sonra yeni bir meydan okumaya yöneleceği bildiriliyor.
Dele, Everton'dan ayrıldıktan sonra Ocak ayında Como ile 18 aylık sözleşme imzalamıştı. Ancak The Athletic'in haberine göre, sözleşmesinin bitimine bir yıl olmasına rağmen takımdan ayrılması bekleniyor. I Lariani formasıyla tek maçına Mart ayında AC Milan'a karşı çıktı ve maça sonradan girip sadece 10 dakika sonra kırmızı kart gördü. Como'nun sezon öncesi maçlarında ise forma giymedi.
Dele'nin kariyeri, Tottenham'daki en parlak dönemlerinden sonra duraklama yaşadı. Everton ve Beşiktaş'ta kısa süreler geçirdi, form, kondisyon ve sakatlık problemleriyle mücadele etti. Son yaşadığı zorluklara ve bazı haberlerde 29 yaşındaki futbolcunun futbolu bırakabileceği yönündeki söylentilere rağmen, Dele sahalara dönmeye kararlı.