DeAndre Yedlin'den memnun olmayan Fatih Terim, transferde de dümene geçiyor

Sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 3 yıl opsiyonu olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mustafa Cengiz yönetiminin dışında bir ekiple çalışmaya sıcak bakıyor. Scout ekibinin önerisiyle alınan DeAndre Yedlin'den hiç memnun olmayan tecrübeli teknik adam, bundan sonra transferde daha aktif bir rol oynayacak.

29 Mayıs'taki seçimi bekleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni göreve gelecek başkan ve yönetime göre kararını verecek. Camianın ileri gelenleri, tecrübeli teknik adama başkan adaylığı konusunda baskı yapsa da Fatih Terim'in bu dönemde böyle bir düşüncesi yok.

MEVCUT YÖNETİM DIŞINDA BİR EKİPLE ÇALIŞMAK İSTİYOR

1 ay sonra bitecek sözleşmesinde artı 3 yıl opsiyon olan ve teknik direktörlüğe devam etmek isteyen Terim, başkan Mustafa Cengiz ve mevcut yönetim dışında bir ekiple çalışmaya sıcak bakıyor.

TRANSFERDE AKTİF ROL ALACAK

Antalya'da 1-0 kazandıktan sonra "Ailem, dostlarım ve Galatasaray'a göre bir üçgen kurdum ve 50 yıldır bu üçgende yaşıyorum. Hayatımın sonuna kadar bu üçgen içinde kalacağım'' diyen Fatih Terim, yeni sezon planlamasını yapmaya başladı.

SCOUT EKİBİNİN ÖNERİSİYLE ALINAN YEDLİN'DEN HİÇ MEMNUN DEĞİL

Teknik heyette değişiklik düşünen Terim'in scout ekibinin önerisiyle alınan Yedlin'den hiç memnun kalmadığı ve göreve devam etmesi halinde transferde daha aktif rol oynayacağı öğrenildi.

(Sabah)